Köztudott, hogy a férfiak és a nők iszonyatosan különböznek egymástól, gondolkodásban tettvágyban, problémamegoldásban, tervezésben, kreativitásban… stb. Megszámlálhatatlan mennyiségű dolog van, amiben eltérnek egymástól, gyakorlatilag fel sem lehet annyit sorolni, különben betelne vele egy egész oldal. Az erősebbik nem képviselőinek nehezükre esik megérteni a nők gondolkodását, de néha megtörténik a csoda és megértik, hogy mely dolog mit is jelent náluk. Ma ilyen jellegű felfedezéseket hoztunk el nektek.

1, Köztudott, hogy egy nőnek semmi sem kerülheti el a figyelmét. Jó, ha ezt mindenki az eszébe vési.

2, “Vettem egy USB kábelt a feleségemnek, aki így próbálta kibontani…”

3, Ha sok mindent kell vennie egy nőnek, azt egyedül nem bírja. Pontosan ilyenkor kellenek a férfiak, akik kiveszik a részüket az egész procedúrából.

4, “Sürgősen el kellett utaznom egy fontos munkamegbeszélés miatt, és mikor hazaértem végre rájöttem, hogy kivel fekszik össze titkon a férjem, mikor én nem vagyok otthon.”

5, Úgy tűnik a férfiak megértették a lényeget. Gördeszkázásból nem lehet kifizetni a számlákat, ahogy a biciklizésből sem.

6, Nem bírta elviselni, hogy folyamatosan sírnak az állatok ezért fogta magát és befeküdt melléjük.

7, A bal oldali képnek megfelelően néznek a nők, mikor egy történetet mesélsz el nekik. A jobb oldali képnek megfelelően pedig akkor néznek, mikor a sztoriba hirtelen feltűnik egy számukra ismeretlen nő neve.

8, “A feleségem pár napra elutazott, de mivel nagyon hiányzott, ezért a párnát csináltam meg úgy, mintha ő lenne.”

9, Gyanítom ezzel a képpel valamire célozni akar a párom.

10, “A feleségem mindennél jobban szeretett volna egy cicát, én viszont annyira nem. Kompromisszumot kötöttünk és végül lett egy macskánk.”

11, Ennek tudatában legalább tudja mire készüljön, ha veszekedni akar.

Na mi a véleményetek?

Hirdetés