A hegeket a legtöbb ember elrejti. Sok ember úgy gondolja, hogy hegek csak bűnözőknek vannak. Természetesen ez egyáltalán nincs így. Sok embernek van valamilyen hege. Ez lehet valami baleset vagy műtét következménye is. Sophie Mayanne angol fotós szeretné, ha minden ember büszkén vállalná magát.

Ezért vágott bele a Hegek mögött c. fotóprojektbe. “Sajnos a mi szakmánkban minden naposak a retusálások. Én ezt most szerettem volna megtörni. Ezen a fotósorozaton egy retusált kép sincsen. Remélem a fotósorozat még több embert el fog érni, és megmutatja mindenkinek, hogy vállalja fel őszintén mindenki magát. Ezek a legőszintébb, legszebb és legtisztább képeim, amiket valaha csináltam.” Mondta a fotós.

Görgesd át te is képeket, és ismerd meg a Modelleket.

Maya

18 hónapos kora óta szenved egy különleges bőrbetegségben ami az idő múlásával csak egyre rosszabb.

Agnes

1997-ben túlélt egy gázrobbanást 27 rekonstrukciós műtéten van túl, de sosem szégyellte a hegeit, neki minden egyes heg egy külön történetet mesél el.

Bintu

11 hónapos korában magára rántott az asztalról egy kancsó forró teát ami a bal vállától lefele mindenét megégette. Nem is emlékszik a testére abból az időkből amikor még nem volt rajta a heg.

Megan

14 éves korában a lova etetés közben véletlenül fejbe rúgta.

Chloe

Egy furcsa betegségben szenved amit önkárosításnak hívnak lényegében ez egy személyiségzavar aminek következtében egyre súlyosabb sérüléskét akarnak okozni maguknak a betegek.

Abi

27 évesen diagnosztizáltak nála egy ritka és aggrészív rákot egy bizonyos osteosarcoma-t. Az orvosa szerint 26 éve volt vele meg a daganata, amit muszáj volt eltávolítani.

Adele

2014 csontrákot diagnosztizáltak nála egy évig kemoterápiát kapott átesett több műtéten és csontátültetésen is.

Iris

5 hónapos korában tűz ütött ki az ágya mellet aminek köszönhetően elveszítette két ujját és az egész keze megégett. 25 évbe telt mire el tudta fogadni.

Grace

1993-tól egészen 2014-ig küzdött a rákkal de ma már kijelenthetjük, hogy Ő győzött!

Nell

90 napi volt kómában egy súlyos tüdőbetegség miatt. Műtüdő (ECMO) segítségivel tartották életben.

Maxim

Samuel

Ellen

Proximal femoral focal deficiency (PFFD) következtében lettek a sebei amiket mára már el tudott fogadni és büszkén áll a kamerák elé.

Blanca

10 évvel ezelőtt szenvedett motor balesetet az édesapjával amikor egy vacsoráról tartottak hazafele Thaiföld.

Isabella

2015 nyarán tűz ütött ki a lakásán.

Hirdetés