Egy tehetséges művész, akit Dada-na hívnak nagy rajongója a mesevilágnak. Rengeteg időt tölt azzal, hogy különböző mesék karaktereit rajzolja le, ám ettől valami korszakalkotóbbat szeretett volna. Így kitalálta, hogy a rajzfilmek főszereplőinek karaktereit ötvözni fogja. Rajzait már több százezren látták, és hatalmas népszerűségnek örvendett. Mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy zseniálisan kivitelezett alkotásait összegyűjtjük és megmutatjuk nektek.

Nala és Szimba

Az Oroszlánkirály egy 1994-ben bemutatott amerikai rajzfilm, ami Szimba az oroszlán életét meséli el.

Hermione és Csámpás

A Harry Potter című filmek a kis Harry-ről szólnak, aki társaival karöltve felveszi a harcot a leggonoszabb varázslóval, aki valaha élt a varázslóvilágban.

Gomez és Morticia Addams

Az Addam’s Family egy 1991-es amerikai vígjáték, ami egy szokatlan családról szól, akik azt élvezik ha a többi ember ijesztőnek és bizarrnak tartja őket.

Stich és Angel

A Lilo és Stich egy 2002-ben bemutatott mese, ami egy különleges lényről szól, aki Hawaii-n köt ki és egy fiatal kislány Lilo örökbe fogadja. Stich egyébként egy érzéketlen lény, de Lilo hatására szépen lassan megváltozik.

Miguel Rivera

A Coco egy 2017-ben bemutatott mese, ami egy mexikói kisfiúról szól, aki rajong a zenéért ám a családja megtiltja neki mert az egyik őse emiatt hagyta el a családot. A fiú meg akarja ismerni nagyapját ezért elmegy Halloweenkor a holtak világába.

Gaston és a Herceg

A Szépség és a szörnyeteg egy 1991-es mese, ami egy elvarázsolt hercegről szól, akinek addig kell szörnyetegként élnie, míg egy lány meg nem szereti őt.

Benő és Enikő

A Frédi és Béni avagy a két kőkorszaki szaki című amerikai mesét 1960-ban mutatták be először, ami két kőkorszaki család életét meséli el.

Robin Hood és Lady Marian

A Walt Disney feldolgozta Robin Hood legendás történetét, ahol Robin és Lady Marian rókák.

Alice és a Szív királynő

Az Alice csodaországban egy 1951-es mese, ami egy fiatal lány életét meséli el, aki egy varázslatos világba csöppent.

Tarzan és Kercsak

A Tarzant 1999-ben mutatták be, ami egy olyan kisfiúról szól, akit a gorillák nevelnek fel, mert szüleivel végzett egy leopárd.

Wall-e és Eve

A Wall-e című amerikai rajzfilmet 200-ban mutatták be a közönségnek, ami egy olyan robotról szól, akit arra terveztek, hogy az emberek által felhalmozott hulladéktól megtisztítsa a Földet.

Demona

A Csipkerózsika című mesefilmet 1959-ben mutatták be, ami egy olyan hercegnőről szól, akinek megszúrja egy rokka orsó az ujját és mély álomba szenderül.

Pókember és Méreg

A Pókember-nek számos feldolgozása létezik. Mind a film és mind a mese egy nagyon okos fiatal középiskolás fiúról szól, akit egy radioaktív pók megcsíp így olyan képességei lesznek, mint egy póknak. Ezt az erőt felhasználva felveszi a harcot a gonoszok ellen.

Méregcsók és Harley Quinn

A Batman című mese egy denevér jelmezbe bújt férfiról szól, akit Bruce Wayne-nek hívnak. Miután szülei életét kiontották egy rablás során Bruce elhatározza, hogy a bűn megelőzésének fog élni.

Uszagi és a Fekete hölgy

A Sailor Moon egy japán manga és animesorozat melyet 1991-ben mutattak be. A főszereplők egytől-egyig különleges képességekkel vannak megáldva, amit a gonosz erők ellen használnak.

Harry és Hedvig.

A Harry Potter című film első részét 2001-ben mutatták be, ami egy olyan kisfiúról szól, akivel a leggonoszabb varázsló anyja szeretete miatt nem tudott végezni. Később ő lesz az, aki felveszi a harcot Voldemort nagyúrral.

Szimba és Zordon

A két karakter folyamatosan harcolnak egymással, mert Zordon akar lenni az állatok királya, de Szimba ezt megakadályozza.

Farkas

Az X-men című film különleges képességekkel rendelkező mutánsokról szól, akiknek a vezetője egy bizonyos X-professzor. Logan átlagos ember volt ám egy kísérlet során adamantiumot ültettek a testébe, így a kezéből képes karmokat kiereszteni, amit később a gonoszok ellen használ fel.

Bozont és Scooby Doo

A Scooby Doo című rajzfilmsorozatot 1969-ben mutatták be, ami egy csapat fiatalról és egy kutyáról szól, akik bűntényeket oldanak meg.

Woody és Buzz Lightyear

A Toy Story-t 1995-ben mutatták be a közönségnek, ami a játékok életét meséli el.

Hirdetés