Sokan nem is gondolják, hogy Hollywoodban hány olyan család van, akiknek majdnem minden tagja szerepelt mér filmben, reklámban, fotózáson, videoklipben… stb. A sztárok nemcsak úgy istentől kapták a tehetségüket, köze volt ahhoz a szüleiknek és nagyszüleiknek is. Például Gwyneth Paltrow, aki a Vasemberben játszotta Pepper Potts szerepét édesanyjától örökölte a tehetségét, ugyanis a mama nem más, mint Blythe Danner a Vejdre ütök Dina Byrnes-a. A milliárdos üzletember Elon Musk édesanyja pedig elismert modell volt fiatalkorában. A mai cikkünkben olyan hírességeket hoztunk el nektek, akiknek felmenői is ugyanolyan híresek és sikeresek volt.

1, Nena von Schlebrügge – Uma Thurman anyja.

Kevés ember tud erről, de a színésznő anyja nagyon híres és népszerű modell volt. Nena egy arisztokrata családba született. Az 1950-es évek végén Londonba költözött, majd megkereste őt a Vogue. Rengeteg címlap fotózáson vett részt és több reklámban is szerepelt. Egyesek szerint Nena volt Salvador Dali egyik múzsája.

2, Blythe Danner – Gwyneth Paltrow anyja.

Blythe Danner színházi szerepekkel kezdte pályafutását, majd a 70-es és 80-as években több televíziós sorozatban is feltűnt. Szerepelt a Columboban, az Egy másik asszonyban, ám a nézők a Vejedre ütök című filmből emlékezhetnek rá. Jelenleg 76 éves, de még mindig megjelenik néhány kisebb szerepben.

3, Jon Voight – Angelina Jolie apja.

Angelina Jolie apja a híres hollywoodi színész, Jon Voight. Ugyanolyan sikeres, mint most lánya, ugyanis Oscart kapott, Golden Globeot, sőt még BAFTA díjat is. Pályafutása a 70-es és 80-as években érte el a csúcsát, ugyanis olyan filmekben játszott, mint az Éjféli cowboy, a Hazatérés , és a Szemtől szemben. Legutóbbi filmje a Legendás állatok és megfigyelésük volt, melyben Henry Shawt alakította.

4, Ingrid Bergman – Isabella Rossellini anyja.

Isabella Rossellini nemcsak híres színésznő, modell, és Martin Scorsese ex-felesége, hanem Roberto Rossellinié is, aki szintén egy nagyon híres filmrendező. Ingrid leghíresebb szerepe a Casablancában volt, mellyel három Oscar díjat is nyert és ezzel ő lett a legsikeresebb színésznő.

5, Keith Allen – Lily Allen apja.

A Trónok Harca rajongói valószínű tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy Alfie Allen, aki Theon Greyjoy szerepét játszotta el a sorozatban, valójában Lily Allen testvére. Mint kiderült az egész Allen család valamilyen kapcsolatban áll az előadó művészettel, ugyanis apjuk, Keith Allen meglehetősen ismert brit színész, műsorvezető, zenész és komikus is. Több sorozatban is lehetett látni, valamint szerepelt az 1996-os Trainspotting című filmben.

6, Jayne Mansfield – Mariska Hargitay anyja.

Az 1950-es években Marilyn Monroe mellett volt még egy gyönyörű szőke nő, akinek neve  Jayne Mansfield volt. Többször játszott Broadway showk-ban és filmekben, valamint nem volt kimondottan szégyenlős nő, ugyanis gyakran megdöbbentette a közönséget feltűnő vagy épp hiányos öltözékével, sőt jó párszor szerepelt a Playboy magazin címlapján is.  Jayne-nek 5 gyermeke született, köztük a leghíresebb Mariska Hargitay, aki szintén színésznő lett. Sajnos Jayne élete nagyon rövid volt, ugyanis 34 éves korában egy autóbaleset következtében elhunyt.

7, John Barrymore – Drew Barrymore nagyapja.

Drew Barrymore igazi színházi dinasztiából származik. Szülei, nagybátyja és nagyszülei is színészek voltak, a leghíresebbek közülük pedig nagyapja volt, név szerint John Barrymore. Olyan filmekben kapott szerepet, mint az 1932-es Grand Hotel, az 1933-ban bemutatott Vacsora nyolckor vagy az 1934-es Twentieth Century.

8, Yolanda Hadid – Gigi és Bella anyja.

Még azok is, akik nem annyira jártasak a divat vagy a modellek világában, még azok is ismerik a Hadid testvéreket. Az arcuk gyakorlatilag mindenütt ott van ezért elkerülhetetlen, hogy ne szúrjuk ki őket valahol. Kiderült, hogy a lányok édesanyja, Yolanda Hadid, szintén sikeres modell volt. 15 éven át vett részt fotózásokon, reklámokban és bemutatókon. 1994-ben feleségül ment Mohamed Hadidhoz majd született három gyermeke Bella, Gigi és Anwar, aki szintén modell. Yolanda szervezetét 2012-ben megtámadta a Lyme-kór, majd kiderült, hogy két gyermeke Anwar és Bella is ebben a betegségben szenved.  Az egykori modell még könyvet is írt erről.

8, Maye Musk – Elon Musk anyja.

A híres milliomost, befektetőt és üzletembert egy csodálatos és energikus nő nevelte fel. Amikor Maye fiatal volt, bekerült a Miss Dél-Afrika szépségverseny döntősei közé, és onnantól fogva indult be modell karrierje. Rengeteg magazin borítóján lehetett látni, ezek mellett pedig több reklámban is szerepelt. Annak ellenére, hogy már 71 éves is elmúlt, mind a mai napig modellkedik, emellett pedig táplálkozási szakértőként is tevékenykedik. Elon sikereinek köszönhetően Maye talán még népszerűbbé vált, mint valaha volt.

Na ehhez mit szóltok? Gondoltátok volna, hogy ennyi híresség van egyetlen családon belül?

Hirdetés