Carter Wyles egy tizenegy esztendős kisfiú, aki megható ajándékot kapott karácsony napján. A fiúról azt kell tudni, hogy egész gyerekkorában mostoha körülmények között nevelkedett vér szerinti szüleinél. Nagynénje Leah Kiphart úgy határozott, hogy megakadályozza, hogy további sérelmeket kelljen elviselnie így indítványozta a családnál, hogy örökbe fogadhassa.

A család egyik hétvégén összeült, hogy megvitassák mi legyen a sorsa Carternek. Mindenki egyöntetűen amellett tette le a voksát, hogy a hét tagból álló család bővüljön még egy személlyel.

Kezdetben nem mondták el a fiúnak mit terveznek, ugyanis emlékezetes pillanatot szerettek volna szerezni Carternek. A gyerek karácsonykor tudta meg mit tervez a család, nem is akármilyen módon.

A kezébe nyomtak egy csomagot, amiben volt egy doboz. Nagy lelkesedéssel bontotta ki ajándékát, amiben egy bekeretezett kép volt. Ezt követően a doboz alján talált egy kézzel írott papírt amin ez a szöveg állt:

“Carter, ez a legfrissebb kép, ami a családunkról készült. Mind azt szeretnénk, ha a következő képen már te is rajta szerepelnél és a családunk tagja lennél. Szeretnél te is Kiphart lenni? Lennél a szeretett gyermekünk és testvérünk? Szeretünk.”

Ezt a jelenetet videóra is vették, amit fel is töltöttek a közösségi oldalakra. Itt látható a megható jelenet, ami minden ember szemébe könnyeket csal.

Te igent mondanál a kisfiú helyében?

Hirdetés