Kár tagadni, mindannyiunk elgondolkozott már azon, hogy miután megöregszik a test és a lélek, szeretetté halványul a lángoló szerelem, beköszöntenek a békés nyugdíjas évek mekkora irányváltáson fognak átmenni a halószobai ‘dolgok’.

Akadnak, akik arról mesélnek, hogy csendesen beletörődnek abba, hogy ezen élvezeteknek már nem ildomos hódolniuk, mások arról beszélnek, hogy a megváltozott testük ellenére ilyenkor élik meg a legszebb dolgokat, megint mások ilyenkor ébrednek rá arra, hogy mennyi mindentől megfosztották magukat és új, fiatalabb partnerért dobják el az olykor 30-40 éves házasságokat.

Cikkünk főszereplői az első lehetőséget választották megoldásul, ami egészen addig jónak is bizonyult, míg a páros férfi tagja, a 79 éves John meg nem látott egy bizonyos reklámot a tévében. A hirdetés azzal büszkélkedett, hogy olyan pirula lett elérhető a piacon, ami még az idős férfiak teljesítőképességére is jótékony hatással lehet.

A férfi pár percen át tartó vacillálás után felpattant és a kabátjáért sietett.
Már épp indulni készült, hogy beszerezze ezt az új tablettát, mikor a bejáratban összetalálkozott feleségével, Rose-zal.

-Hová mégy?-kérdezte a nő.

– Az orvoshoz – válaszolta szűkszavúan John.

Rose aggódással teli hanggal érdeklődött: – Valami baj van? Rosszul érzed magad?

– Teljesen jól vagyok – mondta John. -…csak, szeretnék felíratni magamnak egy-két, ööö, tablettát, tudod…Oda lentre.

A nő a válasz hallatán a beszélgetés során levetett kabátját ismét felvette.

– És te most mégis hova a fenébe indulsz? – kérdezte John ezt végignézve.

– Hova mennék? Természetesen megyek veled az orvoshoz- válaszolta az idős nő.

– És mégis miért?-kérdezte John elhűlve.

– Nos, ha újra ha te újra elkezded használni azt a rozsdás, öreg szerszámot, akkor nekem azonnal szükségem van egy tetanusz injekcióra! -felelte nevetve az asszony!

Ha ezt a történet téged is megnevettetett ne felejtsd el megosztani másokkal, hogy az ő arcukra is mosolyt csalj!

Hirdetés