Sokan nem ismerik el, de az ápolónők és ápolók nagyon sokat tesznek a betegek érdekében, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt. Nyilván minden országban más az egészségügy, de például Amerikában, nagyon is jól bánnak a betegekkel. Az ápolók azok, akik a nap 24 órájában ott vannak és mindenkire vigyáznak. A legrosszabb pillanatban is támogatják a sérülteket valamint a betegeket, sőt mindig bátor és mosolygós arccal állnak eléjük, pontosan emiatt az erejük lehengerlő és tiszteletreméltó.

Egy new york-i fiatalember Phillip tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen egy betegápoló élete, hisz gyönyörű felesége is az. Jessica nagyon lelkiismeretes nővér és ezt férje Phillip is tudja, hiszen látja, hogy mennyire elfárad a 14 órás műszakjai alatt.

Annak ellenére, hogy Jessica néha alig áll a lábán, egyáltalán nem panaszkodik a munkájáról és annak nehézségeiről. Férje feltett egy képet és egy hosszú szöveget a Facebookra, ahol elmesélte felesége napjait.

“Ő az én feleségem Jessica, aki 14 órás műszakja után leült, hogy megvacsorázzon. Ezután lefekszik, hogy megpróbálja kipihenni a munka fáradalmait és újult erővel induljon el a következő nap.”

Phillip azt is hozzátette, hogy Jessica nem szereti ha reggel zavarják, amit teljes mértékben tiszteletben tart. Munka után hazaesik, lerúgja magáról elnyűtt cipőit és csak arra vágyik, hogy végre leülhessen. Férje nem kérdezi a napjairól, mert nem szeret róla beszélni, de ha magától elmondja, akkor természetesen meghallgatja. Persze vannak jobb és rosszabb napok, hiszen egész álló nap betegek, sérültek, aggódó hozzátartozók között rohangál, valamint aki segítségre szorul annak természetesen azonnal segít. Mindegy, hogy min ment keresztül, másnap 100%-os erőbedobással kész újra segíteni másokon.

“Teljes szívemből szeretem őt, mert ő az én feleségem és egyben a hősöm.” – tette hozzá Phillip.

Hirdetés