Nem olyan régen Hollandia egyik strandján a tenger hullámai a víz alá kényszerítettek egy öt éves kisfiút. Édesapja látta az esetet, de azt már nem, hogy gyermeke fel is jött volna a habok alól. A szülők teljesen kétségbe estek, de a többi fürdőző hihetetlen dolgot tett a családért.

A német család talán az egyik legfélelmetesebb élményt élték át, amikor kisfiúkat nem látták felbukkanni a víz alól, így az édesapa arra az elhatározásra jutott, hogy kereső csapatokat szervez, hogy megtalálják őt.

Értesítette a partiőrséget, akik motorcsónakokkal és helikopterrel is elkezdték keresni a fiút, ám mindezek mellett akadt jó pár úszó, aki csatlakozott az expedícióhoz. Egy fotósnak sikerült elcsípnie azt a jelenetet mikor a parton lévő emberek egy hosszú falat alkottak a tengerben.

A fotós elmondása szerint feszült pillanatok szemtanúja volt, ugyanis minden percben csökkent annak az esélye, hogy életben találják a gyermeket. Ám 45 perc múlva végre sikeresen megtalálták őt és szerencsére életben volt. Igaz a hullámok miatt két kilométerrel arrébb leltek rá, de legalább életben volt.

A gyermeknek fogalma sem volt arról, hogy ilyen messze került szüleitől, találgatások szerint elvesztette a tájékozódási képességét. De hála isten a történet szerencsés véget ért. Amikor újra találkoztak mindenki sírt örömében és a család mindenkinek köszönetet nyilvánított Twitteren, mert segítettek felkutatni a gyermeket.

De nemcsak a család, hanem a rendőrök is megköszönték a segítséget mindazoknak, akik kivették a részüket a keresésben.

A tanulság ebből, hogy nem szabad felügyelet nélkül hagyni a gyereket a vízben még akkor sem, ha nagyon sekély és közel van a parthoz. A hullámok nagyon veszélyesek és bárkit beránthatnak a mélyebb vízbe.

A történetből az is kiderül, hogy nem halt még ki az emberi jóság. Minden olyan embert köszönet illet, akik kivették a részüket a mentésből.

Hirdetés