Nagyon érdekes eset történt a 2018-ban megrendezésre kerülő Miss Afrika szépségversenyen. A versenyt Dorcas Kasinde nyerte meg, ám nem tudta önfeledten élvezni a győzelmet, ugyanis egy technikai probléma miatt se perc alatt lángra kapott hatalmas hajkoronája.

Dorcas egy 24 esztendős kongói lány, akit nem olyan régen megválasztottak Miss Afrikának. Mikor kimondták a nevét, nem is akarta elhinni, hogy ő lett a győztes. A nagy összeborulások közepette egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy az egyik szikra fellobbantotta a szépségkirálynő haját, amiből jó pár tincs el is tűnt ennek köszönhetően.

A történtekért a szervezők a felelősek, mert nem figyeltek oda arra, hogy a versenyzők ne a szikráztató alatt álljanak meg eredményhirdetéskor.

Íme a felvétel a történtekről:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@reportandonet által megosztott bejegyzés,

Készült egy távolabbi felvétel is az esetről, amit itt tekinthetnek meg:

Hála istennek, a lángok nem okoztak nagy kárt benne, mert gyorsan el tudták oltani. A szépségkirálynő körülbelül 10 millió forintnak megfelelő összeget kapott és ezen felül még egy autót is.

Dorcas így nyilatkozott az eset után:

“Szerencsére semmi bajom. A hajam is megvan. Boldog vagyok, hogy nyertem. Köszönöm mindenkinek! ” – írta Twitteren a 24 éves lány.

“Rettenetesen örülök a győzelemnek, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki eljött és megnézett életem egyik legfontosabb eseményén. – folytatta a bejegyzésében.

Hirdetés