Az anya-lánya kapcsolat semmihez sem hasonlítható, igaz, hogy többnyire rivalizálnak egymással, de mindig szeretni és tisztelni fogják egymást. Történetünk főszereplője Rachael Boley 3 gyönyörű kisfiú édesanyja, aki egy levelet írt jövőbeli menyének, azt pedig megosztotta a blogjában. Miután olvasói elolvasták a levelét sokan dicsérték Rachelt. Többen is mondták, hogy mennyire gondoskodó és megértő már most, hogy még nem is ismeri gyermekei jövendőbelijeit.

Ma úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek Rachel levelét.

“- Valaki nemrég megkérdezte tőlem, hogy mit gondolok, milyen férfiak lesznek a fiaimból. Annak ellenére, hogy ránézek a fiamra és még mindig olyan picinek látom őket, egyáltalán nem akarom kisbabáknak nevelni. Azt szeretném, ha érett felnőtt férfiak lennének, akik egy nap csodálatos apák lesznek. Az én munkám az, hogy felneveljem őket, empátiára és az élethez szükséges dolgokra megtanítsam őket.

Így… jövőbeli menyem, van néhány dolog, amit el szeretnék mondani neked. Ez persze nem fog lefedni mindent, ám szerencsére van időnk mindent megbeszélni.

Még nem ismerlek, de már most szeretlek. Szeretlek, mert egy nap szeretni fogod az én fiamat. Egy nap az én rendetlen, butuska, mindentől ragadós kisfiam lesz a te életed értelme.

Egyszer a te kezed fogja helyettesíteni az enyémet, a szemed tele lesz békével a szíved pedig boldogsággal.

Te fogsz nekik puszit adni lefekvéskor,

Te leszel, aki megnyugtatod őt, mikor megijed,

Te leszel, aki hallod majd szívének dobogását,

Mindig is hittem abban, hogy lesz egy lányom, de most már tudom, hogy te leszel az, akire mindig is vártam. Azt akarom, hogy tudd, hogy minden nap imádkozom érted, úgy ahogy a fiaimért.

Imádkozom értetek, a kapcsolatotokért, hogy bízzatok egymásban, hogy szeressétek egymást, hogy tiszteljétek a másikat, mert csak így lesz szeretetteljes és sikeres kapcsolatotok. Imádkozom azért, hogy a fiam minden nap elmondja neked te egy ajándék vagy az életében.

Imádkozom azért, hogy tiszteljétek és értékeljétek egymást, hogy ne féljetek hallatni a  hangotokat és kibeszélni a rossz dolgokat. Nem kell mindenkinek megfelelni, csak saját magatoknak. Szeretném, ha tudnád, hogy bár sok hibát követek el, elkötelezett vagyok a fiaim nevelésében, azon leszek, hogy mindig tiszteljenek téged. Imádkozom, hogy egymást erősítsétek, ösztönözzétek, hogy még jobbak legyetek együtt. Megígérem, hogy megosztok minden titkot az életemmel kapcsolatban, a legjobb ismeretekkel látlak el, hogy mindről tudomásod legyen.

Megtanítom a fiaimnak, hogy legyen egyszerre kemény és sebezhető, hogy legyen bátor, mégis félénk. Megtanítom rá, hogy nem szégyen mások segítségét kérni főleg nem a  tiédet. Imádkozom azért, hogy alázattal, tisztelettel, szeretettel, humorral és hittel legyen irántad. Ugyanezt kérem tőled is.

Megtanítom őt arra, hogyan legyen független, hogy ne úgy nézzed rá, mint egy második anyára, mert neked nem az a szereped az ő életében. Fogadom, hogy ott leszek, amikor szükségetek van rám.

Imádkozom azért, hogy olyan mérhetetlen szeretetet érezzetek egymás iránt, mint a mesékben. Remélem, hogy együtt kezditek el felépíteni a közös kis életeteket. Kérlek legyetek erősek, tartsatok ki mindig minden körülmények között egymás mellett, mert szükségetek lesz egymás támaszára.

Ti mit gondoltok Rachel leveléről?

Hirdetés