Május 6-án látott napvilágot Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermeke, aki az Archie Harrison nevet kapta. Angliában bevett szokás még a királyi családban is, hogy a nők szülési szabadságra mennek, ami nagyjából hat hetet foglal magába.

Ebben a hat hétben az újdonsült édesanya nem igazán mutatkozik a nyilvánosság és kamerák előtt, mert teljes mértékben a baba körüli teendőkkel van elfoglalva. Meghan hercegné sem kivétel ez alól. Harry herceg feleségét akkor láthatta a nagyérdemű, mikor bemutatták a kis Archie-t a nagyvilágnak.

II. Erzsébet királynő április 21-én töltötte be a 93. életévét, amit a királyi udvar június 8-án ünnepel meg. Az ünnepségen a királyi család minden tagjának illik részt venni, így mindenki összecsődült a Buckingham-palotába.

Eme jeles napon mutatkozott meg először a hercegné miután a babát megmutatták szeretett férjével. Az eseményre egy sötétkék ruhát vett fel, valamint Katalin és Kamilla hercegnékkel érkezett meg egy hintóval.

Természetesen egyetlen olyan rendezvény sincs a királyi családban, ahol az árgus szemekkel figyelő emberek ne szúrnának ki valamilyen részletet. Ez ebben az esetben is így történt. A királyi család, Erzsébet királynővel az élen, mint minden évben kiálltak az erkélyre, ilyenkor persze minden kamerás őket veszi célba, így elkerülhetetlen, hogy ne kapjanak lencsevégre valamit.

Az egyik kamera felvett egy nagyon különleges jelenetet, mely Harry herceg és Meghan hercegné között zajlott.

A videót elnézve láthatjuk, ahogy Harry morcosan odamond valamit nejének, aki kétszer is hátrafordul. Sokak szerint olyan, mintha Harry valamiért megorrolt volna, vagy leoltotta volna feleségét, aki értetlenkedve néz maga elé, miközben felcsendül a himnusz.

Természetesen, mint minden királyi családdal kapcsolatos kép, videó és cikk, úgy ez a felvétel is futótűzként kezdett el terjedni az interneten. Sokan úgy vélik, hogy az emberek csak bele akarnak magyarázni bizonyos dolgokat ebbe az ártatlan helyzetbe. Elképzelhető, hogy Harry azért feszült, mert élete fenekestül felfordult a pici érkezésével. De ez teljese normális, hiszen minden párnak megváltozik az élete családalapítás után.

Természetesen akadtak olyanok is, akik szerint a házaspár között már nincs meg az a turbékolás, amit annak idején láthattunk. Metakommunikációjuk megváltozott, többek szerint negatív irányba. Az, hogy pontosan mi történhetett azon a balkonon, senki más nem tudja, csak Harry és Meghan.

Itt van az ominózus videó:

Ti mit vettetek észre, valóban egy kisebb fajta veszekedést csíphetett el a kamera?

Hirdetés