Stephanie Leigh Rose egy olyan különleges művész, aki megreformálja az Instagramos nyaralós képeket. Igazság szerint a legtöbb Instás kép a tökéletességet, a jómódot, a nagyzolást mutatja be, viszont az élet közel sem ezekből a dolgokból áll, akármennyire is ezt szeretnék a legtöbben. Stephanie ezt megelégelte és olyan fotókat készít a világ minden táján, ahol úgy csinál, mint aki meghalt. A “Stefdies” nevű projektjét már több ezren ismerik, s nem lehet úgy elmenni mellette, hogy ne nevetnénk könnyesre a szemünket. A mai cikkünkben az ő albumából mazsolázgattunk és összegyűjtöttük az általunk legjobbnak ítélt fotóit, amitől valószínű te is a hasadat fogod fogni a nevetéstől.

Tartsatok velünk és nézzétek meg ezeket a vidám képeket.

Stefdies egy kozikai szökőkútnál.

Stefdies a Volta’s világítótoronynál.

Stefdies Kötlujökull-gleccsernél.

A művész azt mondja, hogy a STEFDIES projekt hatalmas fejlődésen ment át, hiszen először csak poénból csinálta ezeket, majd miután a barátai, sőt idegen emberek is becsatlakoztak eldöntötte, hogy tovább fogja csinálni ezt az egészet. Szeretne valami pozitívat adni a világnak, és úgy gondolja ez egy remek lehetőség.

Stefdies Monopoli-ban, Olaszországban.

Stefdies a párizsi Notre-Dame-nál.

Stefdies a Golden-Gate hídnál.

Stephanie el szeretné érni, hogy az emberek ötvözzék a képzeletet az örömteli és vicces pillanatokkal, miközben ilyen képeket csinálnak magukról. A STEFDIES örömmel üdvözöl mindenkit, aki be akar csatlakozni ebbe a vicces mozgalomba.

Stefdies a barátokkal egy művészeti kiállításon.

Stefdies a párizsi Eiffel-toronynál.

Stephanie az első ilyen képét körülbelül nyolc évvel ezelőtt készítette és azóta több, mint ezer képet csinált, de csak néhány van belőle fent közösségi oldalán.

Stefdies a san-diegoi állatkertben.

Stefdies még karácsonykor is a Mikuáls előtt.

A művész szerint kultúrától és várostól függ, hogy reagálnak arra, mikor a képeket csinálja. Például Párizsban szinte senki sem vette észre, mert ott amúgy is rengeteg a művészélek, így nem tűnt ki a tömegből. Az évek során csupán 5 ember kérdezte meg tőlem, hogy minden rendben van-e.

Stefdies Cueva Grandeban.

Stefdies a Dél-Platte-folyónál.

Ahhoz, hogy csatlakozz a STEFDIES nevű projektbe, nem kell mást tenni, csak Stephanie képeihez hasonlót csinálni és megjelölni rajta a #stefdieswithme, #stefdiesfan és #stefdies címkéket.

Stefdies a Les Tuileries kertben.

Stefdies az angliai Borough Market piacon.

Stephanie arra ösztönzi az embereket, hogy ne féljenek ily módon szórakozni, ne féljenek ostobán kinézni, hiszen ennek az egésznek a lényege a vicc és a humor.

Stefdies az út mellett.

Stefdies Amalfi strandján.

Stefdies bohóc mellett Rómában.

Stefdies egy óriás cica mellett Arlesben.

Stefdies siklóernyőzés után.

Stefdies Szardínia szikláin.

Stefdies a Myrtos strandon.

Nektek melyik tetszett a legjobban?

Hirdetés