Az egyik legrosszabb érzés a világon, mikor nem tudod megadni a gyermekeidnek, azt ami jár nekik és megérdemlik. Nem, nem a játékokról és különféle elektronikai eszközökről beszélek, hanem az élelemről. Soha senki ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy lopáshoz kelljen folyamodnia ahhoz, hogy gyermekeinek ételt tudjon tenni az asztalra. Sajnálatos módon mai cikkünk főszereplője, átélte ezt a kínt és ki is hívták rá a rendőrséget. Ez volt az a pillanat, amikor bebizonyosodott, hogy létezik még emberség a világon.

Ezt a hölgyet Helena-nak hívják, aki tojásokat akart lopni a helyi szupermarketből, ám a boltvezető kihívta a rendőrséget, mikor meglátta, hogy mire készül a nő. A rendőr ki is érkezett, majd megkérdezte az asszonyt, mit lopott el.

A nő csak annyit válaszolt: “Öt darab tojást, hogy ételt tudjak adni a gyerekeimnek.”

A rendőr fogta magát bement a szupermarketbe és megvette az asszonynak a doboz tojást. Amikor a kezébe nyomta Helena sírni kezdett, majd azt kérdezte a rendőrtől, hogy hogyan tudja neki ezt meghálálni, mert ezzel a gesztussal nagyon sokat segített neki.

A rendőr csak annyit mondott, hogy lehetőleg többet ne lopjon.

A történetnek azonban itt nincs vége, ugyanis közeledtek az ünnepek és William Stacy rendőr felkereste az asszonyt, majd két zsáknyi élelmiszert adományozott neki. Amikor Helena egyesével kiszedte az élelmiszereket a zsákokból, azonnal eltört nála a mécses. A megható pillanatot lencsevégre is kapták és a nő azt mondta, hogy William megváltoztatta az életét.

Helena egy hatalmas öleléssel hálálja meg, hogy ekkora áldozatot hozott érte. A családnak most egy ideig biztos nem kell azon aggódnia, hogy milyen étel kerüljön az asztalra.

Nektek mi a véleményetek a rendőr hozzáállásáról? Jól tette, hogy nem tartóztatta le a nőt?

Hirdetés