Egy időben az emberek arról találgattak, hogy Fekete Pákó, vagyis a didikirály hány éves lehet, mert szinte lehetetlenség megmondani róla. Ezután pedig az került terítékre, hogy vajon van-e gyermeke? Nos, a válasz igen, méghozzá kettő fia. Igen, jól olvastátok csak kettő utóddal büszkélkedhet.

Azért írjuk, hogy „csak” mert rengeteg pletyka terjengett a világhálón arról, hogy Pákónak egy egész sereg gyereke van elszórtan a világban. Ennek tisztázása érdekében újfent mindenkit megnyugtatunk, hogy csak kettő van neki, viszont nem is akármilyenek.

Amikor Pákó a 90-es évek elején Magyarországra költözött egyből bele is szeretett egy magyar származású nőbe. Ennek a szerelemnek a gyümölcs lett Rajmund Olusiji Lapite, aki idén tölti be 23. életévét. Állítások szerint sajnos apa és fia nem igazán tartják egymással a kapcsolatot, egyébként nem is nagyon tudnák, hiszen a fiúnak minden szabadidejét leköti a sport.

Tudniillik Rajmund válogatott atléta, és a nemzetközi atlétikai szövetség tagja. Az IAAF honlapján meg is lehet tekinteni, hogy milyen sportteljesítményeket ért el az évek alatt. Ezen kívül pedig nagyon népszerű a hölgyek körében is, hiszen nem elég, hogy nagyon sportos testalkata van, de még a brazil futballjátékos, Neymar hasonmása is. Mivel a legtöbb nő oda meg vissza van érte, ezért nem is csoda, hogy Rajmundra is csak úgy tapadnak.

Sajnálatos módon azonban, nagyon rossz hírünk van a lányoknak, ugyanis a lassan 23 éves Rajminak már ellopták a szívét. Úgy, mint apja, ő is egy magyar származású lányba szeretett bele, akit Sárának hívnak. Képeiket elnézve egyébként biztos nagy a szerelem kettejük között.

Egyébként a 19 éves lány is atlétikázik, úgyhogy nincs kizárva, hogy a pályán ismerkedtek meg egymással. Valószínű nem mostanában fognak egymással szakítani, úgyhogy bocs hölgyeim még egy kicsit várnotok kell erre a rendkívül vonzó atlétikázó fiúra.

Addig is elhozunk még nektek pár képet, hogy lássátok, milyen helyes utódot nemzett Pákó.

Nyaralás és lazulás közepette.

Edzés utáni lesifotó.

Egy gyors selfi a liftben, mielőtt találkozna szerelmével.

Nektek mi a véleményetek róla? Valóban úgy néz ki, mint a híres brazil futballista?

Hirdetés