Akármennyire is szeretjük szüleinket, hiszen mindent megtesznek nekünk, hogy ne szenvedjünk semmiben hiányt, néha bizony idegesítőek tudnak lenni, sőt kínos helyzetbe is tudnak minket sodorni például azzal, hogy a barátaink előtt úgy beszélnek velünk, mint az 5 évesekkel. Ezen kívül számos más helyzet van még, amivel ki tudják vívni a szemforgató tekintetünket. Nyilván ez nem minden embernek annyira gáz, hiszen a legtöbben nevetnek rajta, de mégis egy gyereknek ultra ciki. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány képet, ami a szülők egyedi gyereknevelését mutatja be.

Ez az édesanya úgy döntött, hogy nem bajlódik a zoomolással, hanem odahúz a zenekar elé egy széket és onnan videózza szeretett gyermekét.

“Az anyukám úgy döntött, hogy engem akar megtestesíteni Halloweenkor.”

“Anyukám úgy gondolta, hogy ha már az utcánkban dolgoznak, akkor ők is érezzenek egy kis karácsonyi hangulatot.”

“Pedagógus vagyok, erre az édesanyám ezt a sálat kötötte nekem karácsonyra.”

“Az édesanyám azt mondta, csak akkor vesz nekem hajgumit, ha kitakarítom a szobámat. Takarítás közben megtaláltam az összes elveszett hajgumim.”

“Édesapámnak mondtam, hogy megint eltörött a vágódeszkám, amit tőle kaptam. Ma ezzel állított be hozzám.”

“Ebből is látszik, hogy édesanyám régi generáció. A multicooker-t, a főzőlapon akarta használni.”

“Az édesapám egy nagyon egyedi ajándékot adott nekem. Bizony jól látjátok Mona Lisa teste és az apám arca össze van montázsolva.”

“Apám nem igazán a férfi munkák mestere, ezért úgy döntöttem, hogy művészeti alkotássá varázsolom az elrontott munkáját.”

“Édesapám a postaláda nyíláson keresztül etette meg a házi állataimat, míg én nyaraltam.”

“Anyukám úgy döntött elmegy a kórházba, hogy meglátogassa apukámat. Nos nem tudom, miért ő fekszik apám helyett a kórházi ágyon.”

“A barátnőm szülei mindent rendben és tisztaságban tartanak. Amikor elmentem WC-re nem tudtam, hogy megtörölhetem-e a kezem ebben vagy nem. Szerintetek ez kéztörlő vagy valami dekorációs kellék?”

“Apukámat megkértem, hogy legyen kedves kiadni nekem a fürdőből a hajvasalót. Mivel nem tudta, hogy melyik az ezért minden hajformázó eszközt kiadott”

“Egy percre léptem ki a fürdőből, mert elfelejtettem magammal bevinni a pizsamám, mire visszamentem, anyukám már elkezdte felolvasztani a pulykát a vizemben.”

“Anyukám hagyott egy cetlit a konyhapulton azzal a szöveggel, hogy a vacsorámat a hűtőben találom.”

“Édesapám eddig minden évben beöltözött télapónak, ez idén sem volt másként csak annyi a különbség, hogy a testvéremmel együtt mindketten 20 éves kor felett vagyunk.”

“Azért vettünk anyukámnak okostelefont, hogy abba jegyezze fel a fontos dolgait, ne pedig egy cetlire. Úgy érzem nem tud megszabadulni ettől a szokástól.”

“Ő itt apukám, aki azért fogja a fejét, mert rájött, hogy a szendvicset úgy ette, hogy rajta volt a papír”

“Apukám mindig eldug nálam húsz dolcsit, mert tudja, hogy alapból nem fogadom el. 7 teljes napig főztem magamnak kávét, mire ezt észrevettem.”

Hirdetés