A gyermeki lélek a legtisztább az egész világon. Ők nem bonyolítanak semmit túl, hanem a legegyszerűbben oldanak meg dolgokat. Szegénykék, annyira őszinték, hogy fel sem merül bennük, hogy kimondott szavaikkal bárkit is megbánthatnak. Amikor valamit nem értenek, kérdeznek, és mikor megkapják rá a választ van, hogy rávágják, “csak ennyi”? Az iskolai előadásokon is viccesen teljesítenek, mert ha nem is tudják a szöveget akkor is rögtönöznek valamit. Majdnem hasonló eset történt egy iskolában, ahol a gyerekek a “Twinklie Twinkle” dalt énekelték el, ám egy kisfiú úgy gondolta, hogy ő ezt nem akarja elénekelni és gyorsan elkezdte a mikrofonba dúdolni a Star Wars ikonikus instrumentálját. Természetesen a szülők nem bírták ki, hogy ezt az elképesztő jelenetet ne vegyék fel videóra. A felvétel felkerült az internetre és futótűzként kezdett terjedni a felhasználók között. Sok kommentet is kapott, melyek közül párat mellékeltünk is az ominózus felvételhez.

A videó feltöltője Erin Gibson volt, aki szintén ott volt azon az estén, ugyanis a kisfiú nem más volt, mint unokatestvérének a gyermeke. A Twitterre feltöltött felvétel mellé a következőket írta:

“Néha, amikor szükségem van egy kis nevetésre, az unokatestvérem kisfiára gondolok, aki a Twinkle Twinkle dal közepén elkezdte énekelni az Imperial March-ot.”

Erin posztját közel 140 ezer alkalommal osztották meg és több, mint 617.000 like-ot kapott. Sokan gondolták úgy, hogy a kisfiú elnyomta a kislányt, aki nem más volt, mint húga, de Erin elmondta, hogy „tökéletesen normális testvéri kapcsolat van közöttük”, és hogy minden rendben volt, miután a kislány elénekelte a „Let it Go” című dalt a Jégvarázsból.

Íme az ominózus videó, ami teljesen levette a lábáról az összes felhasználót, aki látta:

Mark Hamill, aki Luke Skywalkert játszotta a Star Warsban, teljesen el volt ájulva a fiú teljesítménye láttán.

“A Sötét oldal erősebb benne.” -írta Hamill a bejegyzéshez.

Erin elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a videót ennyien fogják likeolni és megosztani.

Egy másik kommentelő azt írta, hogy ő és 14 éves gyereke is ötször nézték meg a videót és annyira nevettek rajta, hogy már sírtak.

Erin a következőket írta hozzá: “Majdnem egy éven keresztül ültem ezen a gyöngyszemen. Előbb fel kellett volna tennem.”

A Twitter felhasználói egyszerűen beleszerettek a kisfiúba és a produkciójába.

“LOL, el sem hiszi mi történik.” – fotózta ki egy másik kommentelő a kislány arcát.

“Ez nem az Imperial March, hanem a Twinkle Twinkle kis sötét csillag.”

“Ő Beyoncé és tudta, hogy mi kell az embereknek, és az nem a Twinkle Twinkle”

Neked, hogy tetszett a kisfiú spontán előadása? Szerinted is cuki volt?

Hirdetés