Az ünnepek közeledtével, mindenki teljesen átalakul. Lassan leállnak a gyárak a munkások szabadságra mennek, megpróbálják a maradék időben begyűjteni a karácsonyi ajándékokat a család apraja-nagyjának, ha ezt eddig még nem tették meg. A kereskedelemben is szenteste a déli órákban mindenki lehúzza a rolót, hiszen menni kell haza várja őket a család. Hetekkel előbb szólnak a gyerekeknek, hogy írjál meg a Jézuskának, hogy milyen ajándékot szeretnének Karácsonyra, egyes helyeken pedig beülnek a Mikulás ölébe, hogy neki mondják meg minek örülnének a legjobban a szeretet ünnepén.

Ezután várják, hogy a Jézuska mindent meghozzon Szentestére a karácsonyfától kezdve az ajándékokon át mindent. A legtöbb gyerek ilyenkor arra számít, hogy azokat az ajándékokat fogják kapni, amit leírtak a levelükbe vagy elmondtak a nagy szakállúnak. Amikor a lurkók megírják kívánságaikat a szülők csak reménykedni tudnak abban, hogy nem olyan meglepetést szeretnének, amiért bakot kell rabolni. Szerencsére megelégednek néhány játékkal, amivel heteken át csendben el tudnak lenni.

Ám előfordulnak esetek, mikor azt az ajándékot nem lehet pénzért megvenni. Általában ezt a katonacsaládok tudják a legjobban, milyen amikor nem az ajándék a fontos hanem, hogy a család együtt legyen. Ezek az emberek nagyon ritkán látják egymást és a fiatal generációt nagyon rosszul érinti, hogy szerető apukájuk vagy anyukájuk nincsenek folyamatosan mellettük. Természetes, hogy őket az tenné a legboldogabbá, ha szüleik hazajönnének legalább az ünnepekre.

Pontosan ezt szerette volna cikkünk főszereplője is, akinek az édesapja van tőle távol. Xander, csak annyit kért Karácsonyra, hogy apukája jöjjön haza és legyen velük ez alatt a néhány nap alatt. Nos ez pontosan egy olyan ajándék, amit nem kapsz meg minden boltban, szóval a kivitelezés egy kicsit nehézkes volt.

December 14-én, Jadin Hart, Xander nagynénje megosztott egy videót Twitteren, ami futótűzként terjedt a felhasználók körében. A videó alatt az volt olvasható, hogy: “Az unokaöcsém kibontotta a karácsonyi ajándékét, amit néhány nappal előbb kért, a reakciója a szívemig hatolt.” Úgy hallatszik a háttérben nem egy családtag áll és vár, hogy Xander kibontsa az ajándékát, ami amúgy olyan nagy volt, hogy még a fa alá sem fért be.

Nem volt ideges vagy túlpörgött, nem sietett kibontani a meglepetést. Voltaképpen az járhatott a fejében, hogy mi lehet a dobozban. Amikor végre sikerült kibontania, meglátta élete legszebb Karácsonyi ajándékát. Az édesapja rejtőzött abban a hatalmas karton dobozban. Reakciója, minden ember szemébe könnyeket csal.

Nézd meg, te is a felvételt, ami az ajándékbontást tartalmazza:

Valószínűsítem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek könnybe lábadt a szeme a videó láttán. Miután megosztották a közösségi oldalon körülbelül 6,5 millió alkalommal lett megtekintve. Ebből az a tanulság, hogy nincs szükség nagy ajándékokra, hogy csodálatos legyen a szeretet ünnepe.

Hirdetés