A farkasok csodálatosan szép állatok, de igencsak veszélyesek. Hiába akarnánk olyan közel kerülni hozzájuk, mint egy normális háziasított kutyához, nem tudnánk megtenni, mert ők nem hagyják. Legalábbis ez a hír járja róluk, ezért is félnek nagyon sokan tőlük. Mai cikkünkben viszont egy hölgy bebizonyítja, hogy a farkasok sem többek, mint átlagos szeretni való kutyusok.

Kekoa egy nagyon barátságos és imádnivaló farkas, aki szeret az eberek közelében lenni, főleg ha az az ember a legjobb barátja Danielle.

Ez az óriási méretű farkas a Colorado Wolf and Wildlife Center-ben él fajtársaival együtt. Danielle gyakran megy, hogy meglátogassa ezt a szeretetreméltó farkast, aki mindig hatalmas boldogsággal fogadja őt.

Szoros barátságukról még videofelvétel is készült, ami lejjebb meg is nézhető. A felvételen egyértelműen látszik, hogy Kekoa mennyire ragaszkodik Danielle-hez. A másfél perces videó alatt egyfolytában nyalogatja a nő arcát, ő pedig ezt a szeretet simogatással és ölelgetéssel hálálja meg neki. Hirtelen feltűnik egy másik farkas Sakara, aki szintén odáig van a nőért.

Ismerd meg te is Kekoa-t, aki valójában egy farkas bőrbe bújt óriás kiskutya.

Ez a videó egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az emberek és az állatok képesek harmonikus kapcsolatban élni egymással, mindegy mennyire néznek ki félelmetesen. A lényeg a szeretet, amivel elhalmozzák egymást.

Nektek mi a véleményetek erről?

Hirdetés