Nagyon sok cikk szól arról, hogy a csillagjegyek mennyire tudják befolyásolni a mi viselkedésünket, mert mindegyiknek vannak jó és rossz tulajdonságai. Egyikben több másikban kevesebb, de mi magunk is el tudjuk dönteni, valamint szabályozhatjuk is, hogy melyeket hagyjuk érvényesülni. Tény, hogy vannak alkalmak, mikor annyira kijövünk a sodrunkból, hogy a rossz oldalunk felszínre tör és akkor mutatjuk meg igazán a fogunk fehérjét. A mai cikkünket azért hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek azt az 5 csillagjegyet, akikkel nagyon nehéz szót érteni. A legfontosabb kérdés pedig az, hogy te, a párod vagy esetleg a főnököd benne vagy-e abba az 5 jegybe.

5, Bak.

Az egyik legszeszélyesebb csillagjegy mind közül. Olyan makacs természete van, hogy soha nem fogja hagyni, hogy bárki is megmondja neki, hogy mit kellene tenni az életével. Mivel ennyire maguknak valók, nagyon kevés barátjuk van, de akik elnyerik a bizalmát, azok igen keménykezű illetők. Ha a kiszemelted egy bak, akkor ajánlott fokozott türelemmel lenni iránta, mert csak így érheted el, amit szeretnél.

4, Vízöntő.

Ezzel a csillagjeggyel nagyon nehéz megtalálni a közös hangot. Különleges kommunikációs készséggel rendelkeznek, amivel nem mindenki tud azonosulni, de ők ezt nem is bánják, mert számukra csak az számít, amit ők maguk mondanak. Célorientált, és okos emberek, ám az egyik legnagyobb hibájuk, hogy hirtelen ötlettől vezérelve tesznek meg dolgokat, ami nem minden esetben sül el jól. Ebben az esetben mindenki hibás… rajtuk kívül.

3, ikrek.

Nagyon kalandvágyó személyiségek, akik vidámak és beszédesek is. Nem igazán törődnek azzal, hogy mások mit mondanak, mert amit eldöntöttek, azt megvalósítják és senki sem másíthatja meg, amit elterveztek. Eme jegy szülöttei általában csendesen szeretnek kikecmeregni egy problémás helyzetből. Céljai elérése érdekében képesek könyörtelenül viselkedni és taktikai játékot játszani. Pontosan emiatt az egész életük, egy hatalmas játék, amit naponta nyernek meg.

2, Kos.

A kosnak olyan természete van, amivel se perc alatt képes lerombolni mindent, amit felépített, legyen szó családról, munkáról… stb. Nagyon makacs természetű emberek, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy mit is pusztítanak el az életben, mert nagyon vehemens természetűek. Talán ő a legcélorientáltabb az összes jegy közül, aki sajnos bárkin képes átgyalogolni, csakhogy elérje, amit akar. Ha a bak szülöttje nő, akkor meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy mindig neki van igaza, még akkor is ha nincs. Az a család, ahol legalább egy kos van, egyáltalán nem fog unatkozni, mert tesz róla, hogy mindent a feje tetejére állítson.

1, Skorpió.

Köztudott, hogy a skorpió jegy szülöttei a legnehezebben kezelhető emberek, ami nem véletlen. Hirtelen haragúak, gyakorlatilag olyanok mint az időjárás, egyik pillanatban még kenyérre lehet őket kenni, ám a másikban igazi sárkányokká változnak. Ők is olyan személyek, akik szemrebbenés nélkül eltapossák azt, aki útjukat állja céljaik megvalósításában. Nehéz természet és még nehezebb megtalálni velük a közös hangot, mert rengetegszer meg tudják bántani az embert. Egyesek szerint, azért tudják elcsavarni a férfiak fejét, mert a hipnózis tudom tudásával rendelkeznek.

Te köztük voltál?

Hirdetés