A mai modern életnek köszönhetően észre sem vesszük, ha elhaladnak mellettünk az évek, olyan sok dolgunk van és persze az időből, na meg a pénzből adnak legkevesebbet. Csak akkor vesszük észre, hogy eltelt 10-20 év, mikor már teljesen más stílust képviselünk ruházkodás terén, vagy mikor gyerekeink kirepültek a fészekből, esetleg olyan dolgokat teszünk, ami tinédzserkorunkban nem volt ránk jellemző. Fiatalkorban mindig azzal menőztünk a barátaink előtt, hogy mi biztosan nem leszünk olyanok, mint a szüleink. Nem fogjuk a boltban az akciós termékeket figyelni, nem neveljük úgy gyerekeinket, ahogy ők minket és így tovább. A mai cikkünkben olyan jellegű illusztrációkat gyűjtöttünk össze, amik egyértelmű jelei annak, hogy bizony “megöregedtünk”. Már csak az a kérdés, hogy rád/rátok mely dolgok jellemzőek?

1, Egyre kevesebb örömöt lelsz a modern zene hallgatásában, ami arra enged következtetni, hogy biza megöregedtél.

2, Sokkal-sokkal jobban értékeled és kedveled az ősrégi, 10-20 évvel ezelőtt készített filmeket, s azokat nagy becsben is tartod.

3, A régen tartott vad és hangos buliknak vége, mert már olyan jellegű partikat tartasz, amit a szomszédok észre sem vesznek.

4, Már nem élvezed ugyanúgy a bulikat, mint régen. Hamar elunod magad és sehova máshova nem kívánkozol már csak haza.

5, Realizálod, hogy a számodra legkedvesebb zenék nagyjából 20 évesek, ami azt jelenti, hogy csúnyán elszaladt az idő.

6, Képtelen vagy úgy egy helyben ülni órákon keresztül, hogy ne fájduljon meg valamid.

7, Miközben a családdal nézed a Reszkessetek betörők című filmet, próbálod kimatekolni, hogy mégis mit csinálhat Kevin apja, hogy ilyen házra és nyaralásra futja neki tizenegy gyerek mellett.

8, Rajtad kívül az összes létező közeli és távoli ismerősöd is már megházasodott. sőt családot is alapítottak, te pedig még mindig szingli vagy és a macskáddal osztod meg a lakásod.

9, Előfordul, hogy annyira fut otthon a lakás, hogy kénytelen vagy csak azért kivenni egy-két nap szabit, hogy rendet tudj tenni és kitakaríts.

10, A hirtelen megjelenő foltok és sérülések egy olyan alvás eredményei, amik nem ágyban történtek.

11, Felnőtt fejjel lesz kedvenc szupermarketed, ahol mindig kihasználod az akciókat és leárazásokat. Boldogsággal tölt el, ha oda beteheted a lábad.

Na találtál párhuzamot az illusztrációk és a saját életed között?

Hirdetés