Cristiano Ronaldo egy újfent bebizonyított, hogy szíve és lelke tele van jósággal, emberséggel, empátiával. A többszörösen díjazott tehetséges portugál futballista jelenleg a Juventus csapatát erősíti, előtte pedig a Real Madrid sztárjátékosa volt. Annak ellenére, hogy sokan szidják meccsen produkált viselkedése miatt, egy nagyon empatikus személy, aki rendszeresen szokott adakozni, sőt olyan is volt, hogy a hajléktalanoknak is adott egy tekintélyes összeget, amivel lábra tudtak állni. Kedvese Georgina Rodríguez mesélt egyszer arról, hogy sokan félreismerik szerelmét, mert ő egy nagyon érzékeny ember, aki ne fél kimutatni az érzéseit. A legjobb édesapának tartja, aki mindent megtenne gyermekei boldogságáért.

 

A minap Ronaldo olyat tett, amivel nagyon hamar belopta magát az emberek szívébe, ugyanis szombati edzéséről a szállodába menet megállította a csapat buszát, mert egy kisfiút látott meg az út mellett egy táblával a kezében. Ám ő nem egy átlagos kisfiú volt. Eduardo Moreira egy 11 esztendős gyermek, aki sajnálatos módon gyógyíthatatlan leukémiában szenved. A fiúnak a legnagyobb vágyai közé tartozott, hogy élete hátralévő részében legalább egyszer találkozzon Cristiano Ronaldoval. Eduardo fogta magát, kiállt az út szélére egy táblával a kezében, melyre az volt írva: "Cristiano, ölelj meg, kérlek!"

 

Amint meglátta ezt az üzenetet, több se kellett a focistának már kiáltott is a sofőrnek, hogy álljon meg. A busz ajtaja kinyílt Eduardo előtt, aki szépen lassan lépkedett lépcsőfokról-lépcsőfokra, hogy megölelhesse Ronaldot.

 

Az esetről videofelvétel is készült, ami egyből felkerült az internetre és futótűzként kezdett terjedni a felhasználók között. https://www.facebook.com/ESPN/videos/458891578205006/ Akárhogyan is viselkedik meccs közben, mert egy passz, egy gólhelyzet nem úgy sikerül, ahogy eltervezte, szíve tele van jósággal, aki nem hagyja figyelmen kívül rajongói kívánságát.