Cristiano Ronaldo egy újfent bebizonyított, hogy szíve és lelke tele van jósággal, emberséggel, empátiával. A többszörösen díjazott tehetséges portugál futballista jelenleg a Juventus csapatát erősíti, előtte pedig a Real Madrid sztárjátékosa volt. Annak ellenére, hogy sokan szidják meccsen produkált viselkedése miatt, egy nagyon empatikus személy, aki rendszeresen szokott adakozni, sőt olyan is volt, hogy a hajléktalanoknak is adott egy tekintélyes összeget, amivel lábra tudtak állni. Kedvese Georgina Rodríguez mesélt egyszer arról, hogy sokan félreismerik szerelmét, mert ő egy nagyon érzékeny ember, aki ne fél kimutatni az érzéseit. A legjobb édesapának tartja, aki mindent megtenne gyermekei boldogságáért.

A minap Ronaldo olyat tett, amivel nagyon hamar belopta magát az emberek szívébe, ugyanis szombati edzéséről a szállodába menet megállította a csapat buszát, mert egy kisfiút látott meg az út mellett egy táblával a kezében. Ám ő nem egy átlagos kisfiú volt.

Eduardo Moreira egy 11 esztendős gyermek, aki sajnálatos módon gyógyíthatatlan leukémiában szenved. A fiúnak a legnagyobb vágyai közé tartozott, hogy élete hátralévő részében legalább egyszer találkozzon Cristiano Ronaldoval. Eduardo fogta magát, kiállt az út szélére egy táblával a kezében, melyre az volt írva: “Cristiano, ölelj meg, kérlek!”

Amint meglátta ezt az üzenetet, több se kellett a focistának már kiáltott is a sofőrnek, hogy álljon meg. A busz ajtaja kinyílt Eduardo előtt, aki szépen lassan lépkedett lépcsőfokról-lépcsőfokra, hogy megölelhesse Ronaldot.

Az esetről videofelvétel is készült, ami egyből felkerült az internetre és futótűzként kezdett terjedni a felhasználók között.

Cristiano Ronaldo makes young fan's day

Cristiano Ronaldo stopped Portugal’s team bus to meet 11-year-old Eduardo Moreira, a young fan who is battling leukemia and was holding up a sign asking Ronaldo for a hug ❤️ (via 433, ESPN FC)

Gepostet von ESPN am Sonntag, 9. Juni 2019

Akárhogyan is viselkedik meccs közben, mert egy passz, egy gólhelyzet nem úgy sikerül, ahogy eltervezte, szíve tele van jósággal, aki nem hagyja figyelmen kívül rajongói kívánságát.

Hirdetés