A tisztálkodás ugyanúgy mindennapi cselekvéseink közé tartozik, mint az evés, vagy az alvás.
Bárhová megyünk, bármit csinálunk, mindig valamilyen szennyezett tárggyal kerülünk kapcsolatba: megfogjuk a kilincset, leülünk a busz ülésére vagy egy padra, shoppingolás közben ruhákat próbálunk, használjuk a közös mosdót….stb. stb.
A nap folyamán rengeteg bacilussal és kosszal találkozunk, amit a legtöbben egy kiadós tusolással vagy fürdéssel távolítunk el magunkról.

A napi tisztálkodásban mindenkinek meg van a maga rutinja.
Van, aki egyből fürdeni megy mikor hazaér, vannak, akik a kedvenc sorozatuk után zuhanyoznak csak le…

Kevesen tudják azonban, hogy a tisztálkodás mozzanatai rengeteget árulkodnak személyiségünkről!Az, hogy tested mely területét mosod meg először elárulja ugyanis, milyen ember vagy!

1. Akik az arcukkal kezdik a tisztálkodást

Akik az arcukat mossák meg legelőször, azoknak különös viszonyuk van a pénzzel. Mindent megtesznek azért, hogy jól keressenek és jól éljenek. Életük kissé zavaros, gyakran kerülnek furcsa, megmagyarázhatatlanul kusza szituációkba. Kissé önzőek, nem igazán törődnek mások érdekeivel. Számukra a világon az a legfontosabb, hogy ők jól érezzék magukat a világon, kényelmük biztosítva legyen.

2. Ha valaki először a kezét vagy lábát mossa meg

Átlagos, hétköznapi életet él, komoly érzésekkel rendelkezik. Nem tántorodik meg a kihívásoktól, de ha nyitottabb lenne kockázatvállalás terén, egész sikeres élete lehetne. Kedves, szerethető, egyszerű emberek ők, akik üdvözítik a megszokásokat. Mellettük az élet kiszámítható, bár kissé unalmas.

3. Ha az intim részekkel indítja a fürdést

A külvilág számára magabiztosságot sugalló, de lelkük mélyén valójában szégyenlős emberek indítják így a tisztálkodást. Kevés közeli ismerősük, barátjuk van, a legtöbben unalmasnak tartják őket, annak ellenére, hogy ők mindenáron azt kívánják bizonygatni, hogy milyen különlegesek. Kitartás egyáltalán nem jellemzi őket, céljaikért nem küzdenek, terveiket hamar feladják. Nehezen bíznak meg másokban, de ha valakit körükbe fogadnak, azokat életük végéig segítik és tisztelik.

4. Ha valaki először a mellkasát mossa meg

Kétséget kizáróan gyakorlatias típus az, aki először a mellkasát csutakolja le az esti fürdés során. Pontosan megtervezi életét, a kényelmet kedveli, de nem fél kilépni a komfortzónájából. Kifejezetten türelmetlenné válik, ha valaki nem veszi figyelembe az igényeit, véleményét vagy jelenlétét. Az ágyban szenvedélyes és kitartó szerető.

5. Aki hajmosással indítja a tisztálkodást

A hajmosás ugyan nem mindennapi cselekedet, de a haj előnyben részesítése is sok mindent elárul ‘gazdájáról’.
Aki a haját mossa meg először, az művészi hajlamokkal rendelkezik, álmodozó és kissé naiv típusú ember. Céljai teljesítéséért fáradhatatlanul küzd, de az anyagi javak nem túlzottan érdeklik. Könnyen felhívja magára a figyelmet, szeret szerepelni és a középpontban lenni..

6. Ha először mossa meg a nyakát vagy vállát

Sértődés ne essék, de azt kell mondanunk, ezek az emberek igazi vesztesek. Amibe belekezd, az tönkremegy, vagy meghiúsul. Erősen vonzódik a káros szenvedélyekhez,mindig arra vár, hogy valaki más majd megoldja az életét. Párt sem egyszerű találnia, hiszen kompromisszumok kötésére szinte képtelen.

Aki a hónalját mossa meg először

Megbízható és kifejezettem szorgalmas típusú ember. Keményen, kitartóan dolgozik a kitűzött céljai eléréséért. Két lábbal áll a földön, kifejezetten közkedvelt ember, sokan szeretik, ami nem véletlen, hiszen önzetlenül segít másokon és nem rest az őt körülvevő közösségért sem tenni. Párkapcsolatában stabil, lehet rá számolni és alapozni.

Hirdetés