Ha szereted a természetet és lázba hoznak a túlélés törvényei, akkor a “Shangri-La Hotels and Resorts” új reklámját pont neked találták ki. Ez a szállodalánc nagyon népszerű a vendégszeretetéről. A vállalatnak egyébként nem csak Ázsiában, hanem a Csendes-óceán térségében, Észak-Amerikában a Közel-Keleten és Európában is van szállodája.

Legújabb reklámjukban az látható, ahogy egy ember küzd az életben maradásért a hófödte hegyekben, ahol túlélési esélyei egyenlők a nullával. A szerencse egyáltalán nem áll mellé, ugyanis lámpája lemerül és nem találja sehogy sem a kiutat innen. Már olyan sokat gyalogolt a hidegben, hogy kezdi elveszíteni az erejét, amit az elkeseredettség tudata is nagyban befolyásol. A kimerültségtől már mozdulni sem tud így összeesik a hóba majd elalszik.

Ezt követően hallani lehet az erdőben megbújó farkasok vonyítását, akik árgus szemekkel figyelik a férfit. Az állatok szépen lassan előmerészkednek az erdőből és lassú léptekkel közelítik meg a férfit. Elsőre úgy tűnhet, mintha meg akarnák támadni az embert, ám egy hirtelen mozdulattal körülveszik és melegen tartják a férfit. Ágyat formáznak neki, hogy ne hűljön ki. Amint a férfi magához tér és felméri, hogy a farkasok között van, egy pillanatra elfogja az ijedtség, ám azonnal meg is nyugszik, mert rájön, hogy a farkasok nem akarják őt bántani. Miután minden félelme elillan újra álomra hajtja a fejét.

A farkasok által készített ágy a Shangri-La Hotels and Resorts körülményeit akarja szimbolizálni, mert szobái barátságosak, kényelmesek és melegséggel töltik el az embert.

A hirdetés ezzel a mondattal záródik:

„Elfogadni egy idegent úgy, hogy közénk tartozik, ilyen az emberi természet.”

Ez azt jelenti, hogy nem szabad senkitől sem elfordulni, vagy bántani azért, mert nem egy közülünk. Nyilván a valóságban elég valószínűtlen, hogy a farkasok így befogadjanak egy embert. Ám vannak más állatok, akiket a társadalom csúnyán beskatulyáz, holott olyan szelídek akárcsak egy bárány.

Ez a reklám már több ezer ember figyelmét felkeltette, így egyre népszerűbbé válik a hotel is.

Több komment is érkezett a reklámra, ahol azt írták, hogy:

„Ez a legjobb reklám, amit valaha láttam!”

„Nagyon szeretem ezt a hirdetést … talán azért, mert szeretem a különleges állatokat…”

Íme a várva várt videó:

Hirdetés