, 2021/11/26

A 3,6 millió dolláros, öt hálószobás házra az előkelő Brentwoodban heteken belül talált vevőt, miután ősszel piacra került.

Billy Bob Thornton

Az Oscar-díjas színész, Billy Bob Thornton elvált a Los Angeles-i Brentwood előkelő negyedében lévő, vidéki stílusú, bájos otthonától egy olyan üzletben, amelyért a teljes kért árat megkapta.

Az öt hálószobás ház pénteken 3,6 millió dollárért kelt el, és a szeptemberi piacra kerüléstől számított két héten belül már vevő is akadt rá, és az üzletet is megkötötték - derül ki a nyilvántartásból. 230 éves dél-karolinai ház, amely egykor az Unió polgárháborús kórháza volt, 2,65 millió dollárért kelt el.

A gyors eladás és az árengedmény hiánya aláhúzza, hogy mennyire versenyképes az ingatlanpiac a városban, ahol a rendelkezésre álló lakásállomány 31,3%-kal csökkent a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest a Douglas Elliman ingatlanügynökség adatai szerint.

A 66 éves Thornton úr 2013 óta birtokolta a házat, amikor 2,7 millió dollárért vásárolta meg - derül ki a PropertyShark nyilvántartásából. A tulajdonjogát egy trösztöndíjjal szerezte meg, amelyben felesége, Connie Angland vagyonkezelőként szerepel.

A zártkerítéses és platánfákkal körülvett ház "teljes magánéletet" biztosít, a Kurt Rappaport és Daniel Dill, a Westside Estate Agency munkatársai által készített lista szerint.

Egyik ügynök sem válaszolt azonnal a megkeresésre.

A Pentától: Macklowe mesterművek történelmi aukciója 676,1 millió dollárt ért el. A connecticuti vidéki hagyományos stílusúnak nevezett otthon semleges belső terekkel rendelkezik, tompa szürkékkel, zöldekkel és fehér lambériával.

Van egy ínyenc konyha carrarai munkalapokkal, rozsdamentes acélból készült készülékekkel és egy sétálós kamrával, egy rakott kőből készült kandalló és egy teljes emeleti elsődleges lakosztály.

Kint a lombos udvaron egy szabadtéri étkező és szórakoztató terület, egy konyha és egy sós vizes medence található napkollektoros fűtéssel, mondta a lista.

Mr. Thornton önéletrajzában szerepelt a "Sling Blade", a "Bad Santa" és a "Monster's Ball" című filmekben. Emellett filmrendező és zenész is. A színész képviselője nem reagált azonnal a megkeresésre.