, 2021/11/24

Bobbi-Anne McLeod Két férfit tartanak fogva a 18 éves lány meggyilkolása miatt A 18 éves lány eltűnését szombaton jelentették be, miután nem találkozott a barátaival a városban.

A rendőrség két férfit hallgat ki

A rendőrség két férfit hallgat ki egy 18 éves plymouthi nő meggyilkolásának gyanújával. A Bobbi-Anne McLeodot kereső rendőrök elmondták, hogy kedden találták meg a nő holttestét a Plymouth városközpontjától hat mérföldre délre fekvő Bovisandban. A devoni és cornwalli rendőrség közölte, hogy két 24 és 26 éves, a városból származó férfit tartóztattak le gyilkosság gyanújával.

McLeod asszony eltűnését szombaton jelentették be, miután nem találkozott barátaival. A McLeod kisasszony felkutatására létrehozott Facebook-oldalnak több mint 10 000 tagja volt. Luke Pollard, Plymouth Sutton és Devonport munkáspárti képviselője szerint a haláleset, amely körülbelül három hónappal a Keyham Plymouthban történt tömeges lövöldözés után történt, "egy újabb sötét nap" a város számára.

"Városunk kezdett gyógyulni és feldolgozni azokat a szörnyű eseményeket" - mondta. "És hogy az elmúlt napokban egyre több és több embert láttunk aggódni Bobbi-Anne holléte miatt, és most, hogy megtalálták a holttestet, azt hiszem, hogy nagyon sok embernek fog fájni a városunkban. "És kétszeresen is fáj, hogy ilyen fiatalon veszítettek el valakit." Elmondta, hogy Leigham közössége, ahonnan McLeod asszony származik, egy összetartó közösség.

"Több százan és százan fogják ismerni a családot, köztük sok fiatal, akik együtt jártak vele iskolába" - mondta. "Láttuk, hogyan fogott össze Keyham, és arra számítok, hogy ez ismét megtörténik." Azt mondta, hogy a nők elleni erőszak "kulturális probléma egész Nagy-Britanniában". "Meg kell vizsgálnunk, hogyan tudunk mindenkit biztonságban tartani Plymouthban", és "ki kell gyomlálnunk ezt a fajta kultúrát, amelyet most látunk" - tette hozzá.

A rendőrség közölte, hogy a nyomozás folytatódik, és arra kérnek mindenkit, aki információval rendelkezik, hogy lépjen kapcsolatba velük. A kedd esti sajtótájékoztatón Matt Longman főfelügyelő elmondta: "Ez ma este nagyon megviseli a plymouthiakat. "Szeretném a gondolataimat Bobbi-Anne barátainak és családjának küldeni; ez valójában viszonylag kevésnek tűnik ahhoz, hogy ilyenkor ezt mondjam.

"De továbbra is mindent megteszünk, hogy pontosan megértsük, mi történt az esemény körül." Megköszönte továbbá csapatainak és a nyilvánosságnak az "elkötelezettségüket és erőfeszítéseiket", valamint azt, hogy "kéz a kézben fáradhatatlanul dolgoztak az elmúlt napokban, hogy megpróbálják megtalálni Bobbi-Anne tartózkodási helyét".