, 2021/11/25

Charlize Theron eladja Los Angeles-i bungalóját Az Oscar-díjas színésznő közel 15 évvel ezelőtt vásárolta meg az 1925-ös, egyszintes házat.

Az Oscar-díjas színésznő

Charlize Theron Oscar-díjas színésznő készen áll arra, hogy búcsút vegyen spanyol stílusú bungalójától Los Angeles trendi nyugat-hollywoodi negyedében.

Az egyszintes ház hétfőn került a piacra 1,89 millió dollárért.

Derek Jeter floridai villája 29 millió dollárért kerül a piacra. Az 1925-ben épült otthon alig több mint 2000 négyzetméteres, és egy nyitott nappali, étkező és konyha köré összpontosul, magas mennyezettel, tetőablakokkal és túlméretezett ablakokkal, a Berkshire Hathaway HomeServices California Properties David Gray-je szerint, aki nem válaszolt azonnal a kommentárra vonatkozó megkeresésre.

További tetőablakok világítják meg a folyosót, amely az otthon négy hálószobájába vezet, beleértve az elsődleges lakosztályt, amely nagyvonalú szekrényekkel és franciaajtókkal rendelkezik, amelyek a kertre nyílnak. Kívül a sövénnyel szegélyezett udvaron egy medence és egy boltíves mennyezetű, különálló stúdió található.

A sztár nem sok hasznot fog hazavinni az eladásból, tekintve, hogy majdnem 15 évvel ezelőtt, 2005 végén 1,84 millió dollárt fizetett a házért a nyilvántartás szerint.

A Pentától: Hogyan alkalmazkodnak a divattervezők a maszkok korszakához?

A Propertyshark nyilvántartása szerint a 45 éves Theron asszony az anyja nevére létrehozott vagyonkezelői alapon keresztül birtokolja a házat. 2004-ben elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a "Monster" című filmben nyújtott alakításáért, 2006-ban az "Északvidék" című filmért, idén pedig Megyn Kelly "Bombázó" című filmben nyújtott alakításáért jelölték. A színésznő képviselőjét nem tudták azonnal elérni, hogy nyilatkozzon.