, 2021/11/26

Becslések szerint világszerte 1 milliárd ember szenved légzési zavaroktól, és ez a zseniális találmány lehet a természetes módja annak, hogy megkönnyebbüljenek és könnyebben lélegezzenek.

Hihetetlen

Ha valaha is küzdöttél már légzési problémákkal - például náthával, asztmával, hörghuruttal vagy tüdőgyulladással -, akkor pontosan tudod, milyen nehéz úgy csinálni... nos, nagyjából bármit, hogy ne ziháljon vagy ne kapkodjon levegő után. Szó szerint ez az egyik legrosszabb érzés a világon. Nincs olyan, hogy "normális".

Ha krónikus légzőszervi betegségben szenved, ahol a légutakat eltömíti a sűrű folyadék vagy akár a nyálka, még a "normális" tevékenységek is kimerítőek lehetnek.

Elfogyott már a lélegzete, amikor egy rövid lépcsőn próbált felsétálni? Vagy miközben a bevásárlást cipelte befelé a kocsiból? Vagy mi a helyzet alvás közben? Mindig fáradtan ébred fel, függetlenül attól, hogy 8, 10 vagy 12 órát aludt éjszaka? Ha e kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, a WebMD orvosi szakértői szerint lehetséges, hogy a normálisnál nagyobb mennyiségű nyálka halmozódott fel a tüdődben.

A kimerültség érzése pedig azért van, mert a szervezeted egyszerűen kétszer vagy akár tízszer keményebben dolgozik a szokásosnál, hogy állandó oxigénellátást juttasson a véredbe. (Igen, még alvás közben is.) Mert minél kevesebb oxigént kell felhasználnia a szervezetének... annál kimerültebbnek és élettelennek érezheti magát.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy milyen nehéz lehet lélegezni, amikor beteg vagy, és sűrű nyálka borítja a torkod belsejét, amit nem számít, milyen erősen köhögsz, nem tudsz megmozdítani...

De vajon megéri-e gyógyszereket szedni? Mivel a légszomj olyan szörnyű érzés, nem csoda, hogy oly sokan folyamodnak gyógyszerekhez, hogy enyhülést kapjanak a zihálás és a köhögés miatt. És bár a vényköteles gyógyszerek segíthetnek a krónikus légzési problémákkal küzdőknek, a nyálkát nem tudják eltüntetni a levegőben.

Ráadásul a legtöbb vény nélkül kapható kezelés nem sokat tesz azon kívül, hogy egy kicsit elvékonyítja a nyálkát.

Amitől egy kicsit könnyebben folyik, de... még mindig nem segít megszabadulni tőle. Ráadásul a vény nélkül kapható gyógyszereknek kellemetlen mellékhatásaik is lehetnek (például szédülés, fejfájás, hasmenés, hányinger vagy bőrkiütés). És a tabletták szedésének nem az a lényege, hogy csökkentse a tüneteket? Nem pedig további, kellemetlen tünetek jelentkeznek? Milyen durva kompromisszum.

Mi lenne, ha nem csinálnánk... semmit?

De ami még rosszabbá teszi a helyzetet, az az, ha nem teszel semmit. A légzési problémák súlyos betegségeket és akár halált is okozhatnak. Valójában a légúti elzáródás a 3. vezető halálozási ok az Egyesült Államokban. És ha nem tudod kiszedni a váladékot a légutakból, az azt jelenti... hogy még mindig elakadsz. Köhög és zihál, kétségbeesetten próbálja megtisztítani a torkát és a tüdejét.

Fájdalmasan vágyik arra, hogy az egész kiürüljön a szervezetéből, hogy végre ne úgy érezze, mintha a szárazföldön fuldokolna, hanem végre szabadon lélegezzen... De most van egy új, gyógyszermentes eszköz, amely a világ 15 országából több mint 80 000 embernek teszi lehetővé, hogy könnyebben lélegezzen, mint valaha! A vegyszer- és gyógyszermentes AirPhysio egy természetes alternatíva, amely kiegészíti a légzőszervi megbetegedések vényköteles gyógyszereit - és számos vény nélkül kapható nyálkahígítót helyettesíthet -, mert segít gyorsan és zökkenőmentesen kitisztítani a légutakból a felgyülemlett váladékot!

A Paul O'Brien vállalkozó által feltalált AirPhysio több nemzetközi díjat is nyert, és az orvosok által erősen ajánlott, hasznos eszközként segít a szenvedőknek megszabadulni a sűrű, ragacsos váladéktól - amint használja!

Hogyan segít az AirPhysio a szabad légzésben?

Az AirPhysio egy úgynevezett OPEP, azaz Mucus Clearance Oscillating Positive Expiratory készülék. Ez azt jelenti, hogy nem számít, milyen légzési problémától szenved, legyen az krónikus, szezonális vagy akár csak egy megfázás, az AirPhysio segíthet Önnek! És ez azért van így, mert nem csak a légutak tisztításában segít. Az AirPhysio valójában segít megerősíteni a tüdejét!

És így segíthet abban, hogy könnyebben és szabadabban lélegezzen:

1. lépés: Vegye le a kupakot az AirPhysio-ról (az alakja olyan, mint egy hagyományos inhalátoré, és még kevesebbet is nyom!).

2. lépés: Vegyen egy mély lélegzetet (amilyen mélyen csak tudja), és tartsa bent 2-3 másodpercig.

3. lépés: Fújjon bele kb. 3-5 másodpercig egyenletes ütemben, amíg a tüdeje ki nem ürül a levegőből.

Amikor ezt megteszi, az AirPhysio belsejében lévő golyóscsapágy hihetetlen sebességgel rezeg fel-le - több ezer apró légrezgést és pozitív nyomást hoz létre, amelyek "lerázzák" a vastag nyálkát a légutakban és a tüdőben.

Röviddel ezután azonban a teste képes produktívan köhögni és kiűzni a felgyülemlett nyálkát. És mivel ez természetes, ezt a folyamatot annyiszor megismételheti, ahányszor csak szüksége van rá, hogy megszabaduljon még a makacsul vastag nyálkarétegtől is. Segít, hogy végre zihálás, levegőért kapkodás vagy száraz köhögés nélkül lélegezhessen!