, 2021/11/24

A bokszoló új vízparti háza privát dokkolót, házimozit és nagyméretű szórakozóhelyet is tartalmaz.

nagyméretű szórakozóhelyet is tartalmaz.

A visszavonult bokszbajnok Floyd Mayweather Jr. 18 millió dollárt dobott ki egy koppintós új vízparti ingatlanra Miami Beachen A korabeli háromszintes ház a város előkelő és őrzött Palm Island-en található, egy olyan enklávén, ahol a realtor.com adatai szerint júliusban 21 millió dollár volt a tipikus ár, ami a 2020-as év azonos időszakához képest 200%-os növekedést jelent.

44 éves Mayweathert a Forbes 2019-ben az évtized legjobban fizetett sportolójának választotta, miután 10 év alatt 915 millió dollárt hozott a konyhára. A múlt heti vásárlást egy nevadai székhelyű korlátolt felelősségű társaságon keresztül hajtotta végre, amelynek ő az ügyvezetője - derül ki az ingatlan nyilvántartásából. A 10 853 négyzetméteres, pazar új otthona akadálytalan kilátással büszkélkedhet a város égboltjára, az elhaladó tengerjáró hajókra és az áhított városi naplementére, a Douglas Elliman Dina Goldentayer és Ana Viyella céggel folytatott listázás szerint, akik nem kívánták kommentálni az eladást.

A kilenc hálószobás kastélyt a listázás szerint a beltéri és a kültéri élvezetekre egyaránt tervezték. A semleges, elegáns belső terekkel felszerelt villa olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, mint egy beltéri mozi, egy edzőterem, egy játékterem, egy nagy szórakoztató terület, intelligens házi rendszerek és egy lift. Van még egy tetőterasz, egy medence, egy négyautós garázs és egy privát dokk, amely akár 100 láb hosszúságú csónakokat is befogadhat. Tanasha Pettigrew a Galleria International Realty-től képviselte Mayweather urat az üzletben.

Mayweather úr ingatlanportfóliójának legújabb bővítése egy pazar Las Vegas-i kastélyhoz csatlakozik, amelyet a bokszoló 2018-ban 10 millió dollárért vásárolt, valamint egy francia modern stílusú Beverly Hills-i ingatlanhoz, amelyet 2017-ben 26 millió dollárért vett meg. Mayweather úr, aki 1996-ban pehelysúlyban bronzérmet nyert az olimpián, 2017 augusztusában veretlen rekorddal vonult vissza.

A bokszoló képviselője nem reagált azonnal a megkeresésre. Az eladásról először a The Real Deal számolt be.