, 2021/11/25

Egy házaspár, akiket otthonukban öltek meg, miközben gyermekeik az emeleten aludtak, a lakók szerint a parkolás miatt veszekedtek. Jennifer és Stephen Chapple a somerseti Norton Fitzwarrenben lévő otthonukban halt meg vasárnap, BST 21:45-kor.

a parkolási vita

A lakók "nagyon barátságosnak" jellemezték a házaspárt, és azt mondták, hogy bár csendes környékről van szó, a parkolás miatt voltak nézeteltérések. Két 34 és 67 éves férfit tartóztattak le gyilkosság gyanújával. Az idősebb férfit szabadlábra helyezték, a rendőrség pedig több időt kapott a fiatalabb férfi kihallgatására. A házaspár két fia, öt és hat évesek, nem sérültek meg, és most családtagok vigyáznak rájuk - közölte az Avon és Somerset-i rendőrség.

A boncolás megerősítette, hogy a 33 éves Chapple asszony többszörös szúrt sebekbe halt bele. A 36 éves férj halálának okát illetően még folyik a nyomozás.

Chapple úr a közeli West Somerset College-ban tanított számítástechnikát. Gregg Mockridge igazgató azt mondta, hogy "szomorúan fog hiányozni".

"Steve fantasztikus kolléga volt a West Somerset College-ban, egy briliáns tanár, aki mélyen törődött a rábízott diákokkal" - mondta.

Chapple asszony a falu egyik kertészeti központjának kávézójában dolgozott, ahol a dolgozók azt mondták, hogy "megdöbbentek" "szeretett barátjuk" elvesztése miatt.

Rebecca Pow, Taunton parlamenti képviselője szerint "teljesen tragikus és megrázó" a hír hallatán.

Azt mondta: "Ez egy nagyon összetartó közösség, ezért ez egy igazán lesújtó hír. Biztos vagyok benne, hogy ez alapjaiban rázta volna meg őket."

A párral való korábbi kapcsolat miatt az Avon és Somerset-i rendőrség a Független Rendőrségi Magatartási Hivatalhoz (IOPC) fordult.